Jag blåser bort!

Fy vilket väder, gillar inte alls när det blåser.. 

Fredag idag alltså, detta innebär helg, en helg då jag iofs jobbar men ändå, helg är skönt. Sugen på fest, sugen på vin. Men det kommer, nästa helg blir det inflyttningsfest hos Martina och Fredrik, då blir det vin! Den helgen är jag dessutom ledig + att jag faktiskt fyller år på söndagen. 22 bast. Yeah.

Haft en ledig dag idag, vi har faktiskt varit och kollat på en lägenhet, men nej, gillade den inte. Alldeles för fyrkantig och tråkig. Jag älskar den lägenheten vi har just nu men jag vill så gärna ha något större. Saknar ett sovrum. Men eftersom vi trivs så bra så måste det verkligen dyka upp något som är bättre. Vi får väl se vad som händer!

Börjar närma sig söndag vilket innebär kursstart av mina danskurser, kommer att bli så kul, jag är laddad! Trycket på vår nystartade förening är stort, det finns så många som vill dansa! Ni är alla välkomna!

Jobb imorgon alltså, kommer det bli mycket folk? Nja tvivlar på det, helg innan löning och folk är panka eller i alla fall jag! :)

Längtar till London, då ska jag shoppa på Primark! Nice!



image21
 

Måndagen ser ut att bli en fin dag

Solen skiner och jag ska strax ta mig i kragen och gå ut och gå.
 Gå upp till meddo, ta en sväng i solariet och sen gå till teatern och hämta min kära gamla cykel som har stått kvar på teatern ända sedan finalen av revyn. Jag behöver den nu när jag ska cykla upp till Vindängen titt som tätt, det är ju så långt!

Helgen som gått har varit helt perfekt. Fredagkvällen spenderades i Floby med mina soulmates Regina och Amanda. Det vart god tacos, lite vin, lots of skratt och massa mys. Det är toppen att det går tåg dit ut egentligen, måste åka dit oftare, hälsa på min mormor o morfar, det var längesen faktiskt. Fast det roliga var att när jag skulle ta tåget hem ifrån flyby 22.32 var det bara jag som gick på tåget och inte en kotte som gick av. Så vem vet hur länge till SJ stannar i Floby...

Lördagen var lika bra den, även om jag jobbade på dagen. Tjejkväll hos Martina i fina huset med melodifestival, supergod mat, massa glass, tonvis med godis och framförallt gott vin! Det var jättemysigt!

Idag blir det koreografiträning i eftermiddag, mina danskurser startar ju denna vecka! Ska vara med på Violetas lektioner idag också, ska bli skoj! Gå in på www.123minsida.se/artdance för att titta på vår superfina hemsida!

Puss!



Jag känner pulsen..

Det känns i hela kroppen.

Du kan inte sitta still.

Ditt hjärta pulserar och skapar en rytm.

En rytm du kan följa.

En rytm du kan känna.

Du vill uttrycka, du vill känna.

Du vill svettas, du vill att kroppen ska värka.

Det finns ingenting som stoppar dig nu.

Du kan dansa, du är inte rädd.


                 

Toppendag!

Har precis varit ute på en promenix och därefter en skön stund i solariet! Unnade mig själv också en lång sovmorgon imorses, den var behövlig. Nu ska eftermiddagen spenderas med boken flickan som lekte med elden. Läste ut Stieg Larssons första bok i måndags och kastade mig raskt över på nästa, grymt bra. Sen blir det väl en myskväll framför melodifestivalen kan jag tro! 
Helt klart en av de bästa dagarna på länge.

Är lite sugen på att festa faktiskt, nästa helg kanske? Någon som är på?
Det var ju sålänge sen, vill gå ut och dansa loss!
På tal om att dansa måste jag förbereda mig för sportlovsaktiviteter som jag ska hålla i nästa vecka, blir nog bra. Har massa planer på dansen och hur jag kan utveckla det jag kan erbjuda. Får återkomma om detta.

Middag hos mamma imorgon, det kommer bli gött!

Så dags att läsa lite kanske, får nog fixa lite te också!

Yeaah!

image14




 


Jag är lugnet själv just nu!

Åh vad jag mår bra just nu, jag är hemma på en fredagkväll! Det är helt otroligt!
Känns väldigt skönt att kunna leva ett någorlunda normalt liv igen nu när musikalen i Skövde har slutat spela, visst saknar man alla goa människor man träffat så intensivt ett bra tag men åh vad värdefullt det är att som idag, komma hem från jobbet, slänga ihop god mat, sätta mig i soffan framför lets dance och gosa med min kisse! Det är så skönt!

Sitter just nu och tittar på Hjälp på fyran, han som så desperat försöker ta livet av sig är ju bara så bra!  :)

Min vecka har bestått av ganska mycket jobb, har jobbat en hel del stängningar denna vecka, men det får jag igen nu till helgen för då är jag helt ledig! Ska bara njuta av två sköna dagar.
Hade förresten en snattare på jobbet idag, en 40årig kvinna, helt sjukt. De man minst anar.
Hon blev tagen av en väktare och polisen tillkallades, kvinnan snattade för 29 kr och menade på att hon snattade varan för att hon behövde den. Men snälla lilla pucko, skulle alla tänka så skulle världen vara i kaos. Regler och lagar är till för att följas! Hon måste varit påverkad eller så hade hon en  stor skruv lös. Usch!

Snart börjar mina kurser på Art Dance, det kommer att bli jätteskoj! Längtar till jag får dansa afro ordentligt igen och framförallt på mitt eget sätt! Dessutom älskar jag att koregrafera så jag ser så fram emot detta!

Nä nu ska jag mysa lite mer med min kissemiss!

Puss på er!


image13

RSS 2.0