Nu är vi igång!

Vilket väder vi har här i Sverige! Det är ju helt otroligt vad härligt det är. Ska snart ta mig en kvällspromenix och njuta av sommaren.

Igår var vi i Säm och firade mormor som fyllde 70 år, det var massvis med släkt och vänner som kom och firade henne. Det var verkligen fullt hus i lilla sommarstugan. Vattnet var så varmt, jag badade flera gånger. Sen la jag mig på bryggan en stund, lyssnade på det lugnande kluckande vattnet och kände solen värma min hud. Det blir man lycklig av! Där tillbringades hela dagen och på vägen hem svängde vi in i Källeryd hos Johanna och Carl och kollade in deras mysiga hus. Jag ska absolut bo på landet när jag väl flyttar till hus, vilket lugn! Huset var jättefint och de hade en stor trädgård där massa små kottar kan springa runt på sen när det blir dags för det! :)

Idag har jag också varit ledig, en stor del av dagen har tillbringats med min far. Vi åkte upp till stan och fikade och filosoferade några timmar, sen åkte vi hem till mig och åt lunch och han hjälpte mig få upp en gardinstång och spika i lite spikar i byrån osv. Sen kom Martina och vi hade en stunds företagsplanering. Nu är alla papper inskickade, snart är vi registrerade! Det går så fort bara, det finns så väldigt mycket som ska göras. Men det ska vi allt fixa!
Har pysslat lite grann här hemma med planterat, städat, fixat osv, ska fortsätta sen efter min promenad, ska organisera kläder i min nyfixade spegelbyrå, den blev så fin så.

Till helgen väntar jobb och fest på lördag troligtvis. Sen blir det en loppistur innan jobbet på söndag också, får se vad man kommer hem med då!

Skickar massa lyckohälsningar till alla bovar som just nu befinner sig på revy-sm i Norrköping, se till att vinna! :)

Nu blir det promenad!

Tjena




Ångest?

Åh hej och hå!

Jag jobbar imorgon, känns sådär måste jag säga. Back to reality.. hur kommer det kännas att gå upp imorgonbitti egentligen? Gissning = ångest men ändå en smula förväntansfull på något vis. Jag tycker ju trots allt om att jobba. Men oj vad skönt det har varit med semester, rena lyxen! Jag har verkligen hunnit med att pyssla massa med mitt "nya" hem. Målat möbler, tapetserat, pyntat, planterat blommor, skruvat, spikat, flyttat runt möbler och framförallt HANDLAT! Jag är bra på det, spendera pengar.. tyvärr! Men nu ska det bli ändring på det (snart!) Ska spara massa pengar och planera in en utomlandsvistelse i januari/februari förhoppningsvis. Lagom när allt arbete med revyn har lagt sig och man verkligen är i behov av en semester!

Idag (sista semesterdagen) har jag faktiskt jobbat! Jag, Martina och Johanna var i Göteborg och jobbade på Scandinavium, vi sålde programblad och cdskivor till musikalen Mamma Mia. Fick lite lön och fick narturligtvis även se musikalen. Mycket trevligt! :)

Måste börja ladda inför hösten nu. Revyn kommer att ta mycket plats, nu ska det skrivas nummer och sen blir det så småningom repetitioner för fullt. Vi kommer att ha en upptakt helgen v.34 då vi åker till Bornö och skriver loss på sketcher och sånger! Art Dance kommer också att slåss om min uppmärksamhet, jag kommer att köra dansklasser som vanligt på söndagar så detta måste börja spånas på redan nu, skapa koreografier och planera inför shower. Jobbet är en stor del av höstens utmaningar också, butikskommunikation är roligt! Dessutom ska jag och Martina starta igång vårat efterlängtade företag och vi har redan bokade jobb nu till hösten. Så fullt upp alltså! Ser verkigen fram emot hösten!

Flummigt inlägg idag, kan bero på värmen, jag ska nog duscha nu och gå till kojs!

Lägger ut lite pyssliga ting från mitt hem idag!

Tjofräs!

                                   

Hej alla semesterfirare!

Äntligen har mitt efterlängtade internet kommit igång sen flytten, Telia har inte precis varit mina bästa vänner då de gjort misstag efter misstag. Men efter  regn kommer solsken som man brukar säga och nu är jag väldigt lycklig över mitt väl fungerande internet, så lycklig att jag faktiskt beställt en alldeles egen dator tom. Gissa färg?? :)

Har precis kommit hem efter några underbara dagar i Danmark, Lökken. Solen har stek som tusan och jag har en hyfsad bränna får jag nog säga, ska bättras på imorgon då vi tar en tripp ut till härliga Säm! Min semester börjar tyvärr lida mot sitt slut. Jag börjar jobba igen på måndag efter 4 lugna men ändå händelserika veckor. Så här mycket har jag inte kunnat slappna av på flera år och jag mår prima! Får lite ångest över att jag ska börja jobba igen samtidigt som det ska bli skönt att få ordning på vardagen. Struktur och ordning är ju mina bästa vänner ni vet!

Ska tillbringa resten av kvällen med att uppdatera mig på bilddagboken/bloggisfavoriter och lägga ut alla mina sommarbilder eftersom jag inte kunnat göra det på några månader! Antar att det tar sin lilla stund så håll till godo!

Puss i solskenet och ha en toppenhelg!



RSS 2.0