Saknar mina två änglar

Saknar mina två änglar

Numera Londonbor! Laura så glad att du ska flytta in till stan! ;)
Mina vänner är finast

Sjuklingen

Jag är sjuk
Så tråkigt... vill bara ligga och sova, fast egentligen är ju inte det jag vill., men det är det enda jag orkar med just nu. Har inte tid till att vara sjuk, finns hur mycket som helst att göra. Jobbar imorgon, då ska jag dessutom ha ett Funkykidzkalas, hur ansträngande som helst! 20 ungar som ska underhållas i två timmar. Kommer va helt slut när jag är färdig. Sen bär det nästan direkt av till regina, jag hinner bara duscha och göra mig iordning i princip. Men det ska nog bli skoj iaf!


Passet igår gick så bra, alla var nöjda och glada men framförallt svettiga!  Det kändes skönt att få guida de in i trumvirvlarnas vilda afrikadans.

Jag vill ha sommar med dig

Jag vill ha sommar


Torsdag

Idag är det torsdag, Jobbar till sju ikväll, börjar tolv liksom igår. Ganska bra dag ändå, avslutar dagen med två klasser, Afro Power och Funky boyz, det ska bli bra. Lite nervigt är det allt, när jag kikade sist igår var det redan 18 bokade på mitt pass... Kul att det finns så stort intresse för dansen. Synd att jag är lite småförkyld, men får ta smällen efteråt, måste göra en bra förstaklass. Ska ju ändå få slappna av med en skön massage efteråt, det behöver min kropp, den är verkligen stelare än stelast.

På söndag åker martina och malin ifrån mig.... inte alls roligt. Är lite smått avundsjuk på dem, att de vågar och inte jag. Varför har jag så svårt för att lämna trygghet och ge mig ut på nya äventyr? Jag har ju alltid trott att jag var den människan som skulle göra såna galna saker. Resa och uppleva. Träffa och undersöka.

Quit playing games with my heart...

 50835-7
´



Otillräcklig

                                 Afro Power Dance

Sitter framför tvn och myser med min kisse. Han spinner så härligt, så fritt, så bekvämt. Lite avundsjuk är jag allt. Själv måste man snart slänga sig in i duschen, göra sig iordning för att sen springa iväg till jobbet. Onsdag, det betyder möte. Jobbigt.
Slutar 20.00 ikväll, då vill jag träffa min martina, de åker snart till London, hon och Malin. Trist, mycket trist.


Har åkt på en förkylning igen, min kropp får liksom aldrig vila. Var på Afro Power Dance utbildning i helgen. Jättekul, men min kropp är megastel. Dans är den bästa terapin, så frigörande och uttrycksfullt. Började en streetfunkkurs i söndags också, så härligt gungigt. I måndags hade jag två egna klasser, mina ungdomar och funk. Så jag är ganska mör i kroppen, vilket jag egentligen inte hinner vara då jag har klass imorgon också! Mitt liv kretsar mycket kring dans just nu, var på audition för ca en vecka sen. Och vet ni vad? Jag kom vidare! Så nu ska jag tillbringa min höst i skövdes teater och danslokal. På trettondagsafton är det premiär, så spännande!  Träffade alla som ska deltaga i måndags, alla verkar jättegoa.


Nu ska jag ta tag i mig själv och ta en varm skön dusch, kanske blir lite mjukare i kroppen efter det!

Regina har kommit hem, det känns bra, hon är härlig! På lördag blir det party med alla mina fina vänner. <3 <3 <3


RSS 2.0