Ännu en film!


Hej hopp!

Tiden går sjukt fort och snart är det bara en månad kvar till premiären! Boka biljetter säger jag till alla er som är sugna på att se en riktigt bra show. Hör av er till mig innan 10 okt så förhandsbokar jag bra platser till er!

Thats all for now!







Dags att vända och börja tänka glada tankar!

Alla talar om varandra

Trött, tröttare, Emma.

Helt slut idag, skulle kunna sova hela dagen om jag fick.
Vi hade inventering igår på jobbet från 07.00 på morgonen och jag jobbade dessutom stängning, + att jag jobbade 8 - 19 i måndags, hela helgen och hade dansklasser i söndagskväll. Så idag är jag trött.. tröttast.

Ska snart iväg på presskonferens på Falköpings stora välbesökta torg (om du vill vara för dig själv för en stund)inför helgens händelser. Teaterboven ska vara med och uppträda på mekelmäss både fredagkväll och lördagdag. Får väl hoppa in i duschen så kanske jag ser något piggare ut på korten! Efter det blir det en sväng till Anna som fyller år på fredag. Och ikväll mina damer och herrar ska jag på tjejkväll/spakväll på Odenbadet, ska få prova på pilates, massage och bubbla och basta så det ryker! Kunde inte valt en bättre dag, jag är i stoort behov av ompyssling.

Näpps inget långt inlägg idag inte, ska läsa FT och sen blir det en dusch som sagt!


Bild från i lördags då vi var hos Eddie & Sivan på middag.
ser ut som att jag har simhud mellan fingrarna på detta kort, scaary! :)



Sett utifrån

Längesen sist. Det beror på att det är mycket nu. Hösten har startat igång och nu lever jag.
Revyn har satt igång på riktigt, vi har repat i stort sett varenda dag sen i lördags och det kommer att bli bra, riktigt bra!
Vi har provat nummer och roller, dansat och provat kläder, ikväll ska vi repa med bandet första gången och snart är vi där, 8 november är det premiär. Galet.. verkligen galet!

På jobbet går det fint, inventering stundar på tisdag och det är ju inte så himla skoj men det får gå. Annars är allt väl, ska iväg på kommunikatörsträff 1 okt, då ska julen presenteras, v.43 ska den fram i butik och då ska jag bygga upp en ny lagerhausbutik i gbg den veckan, det ska bli väldigt roligt och inte minst lärorikt.
 
Företaget är på full fräs även det, Kavat Event & Kommunikation har snart en hemsida, http://www.kavatevent.se/. Vårt första jobb närmar sig, 10 - 14 nov ska vi vara nere i Jönköping och jobba i den monter vi designat för Talent Plastics. Det är mycket som ska  fixas, bokas och byggas inför detta event men det känns bara roligt, nu är det på riktigt!
Premiärfesten för revyn i rotundan är även det ett jobb att gå i hamn med, men det ganska lugnt, vi har ju gjort det förut!

Dansar med Art Dance gör jag ju också, har haft två kurstillfällen med mina 3 grupper och alla är så duktiga och glada, så härligt att jobba med barn på detta sätt, man får så mycket tillbaka! Afron är helt underbar också, gött att bara släppa loss och det ser så häftigt ut när vi är så många!

Idag och även imorgon är jag ledig, har jobbat hur mycket som helst så det känns välbehövligt. Sov länge idag, ska nog gå ut och gå en långpromenad strax, därefter en lååång dusch. Sen blir det som sagt musikrep med boven idag. Imorgon ska jag försöka ta tag i lite saker, städ, disk och annat fix. Men det är imorgon det, idag blir det en "ta-hand-om-mig-själv-dag"

Känns som att jag skrev detta lite för min egen skull, liksom spalta upp mitt liv lite. Få lite perspektiv på min tillvaro. SÅ jag får väl säga tack om du läst ända hit och fortfarande är intresserad! :)

Återkommer kanske imorgon.

Här har ni ett klipp från repetitionen i lördags, enjoy!





 


RSS 2.0