Stress, stress, stress

Gaah nu känns det inte alls lika roligt med flytten längre. Jag hinner inte med allt jag ska göra! Får smått panik här hemma snart. Det värsta är att det står så mycket flyttlådor osv överallt så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vill börja köra saker nu.... men det får vi inte. Imorgon kl. 18 får vi nyckeln, då blir det snabba ryck vill jag lova! Allt ska ut så att vi hinner börja städa!

Har en hel del andra saker som ska hinnas med idag. Planering med Martina inför vårt besök på Talent Plastic imorgon, vi ska göra en monter åt de till en mässa de ska på. Sen måste jag ringa runt till alla dansare på Art Dance som har beställt dvdn från showen + att jag måste ringa min 10 - 12 årsgrupp och meddela att vi tränar extra på måndag inför uppvisningen på Nationaldagen. Senare ikväll kl. 18.15 blir jag upphämtad för att åka till IK Wilske stugan och köra en afroklass för några damer!


Var och shoppade på second hand igår efter vi hade varit på Ikea. Hittade allt detta för bara 77 :- är det inte underbart!? :)


En söt liten sax, tre vackra kort, en glasflaska, en sockerströare, ett hjärta, två tefat, en stor bricka, ett lite mindre silverfat och ett alldeles bedårande förkläde.

Då blir man lycklig! :)

Här kommer några bilder från showen:
None        

Näpps nu åter till stressen!

Flyttdags!

Åh vad fort tiden går! Idag är det tisdag och torsdagkväll får vi flytta in i vår nya lägenhet. Helt otroligt! Jag är superstressad och hinner inte riktigt med allt jag ska göra. Men som tur är så är jag ledig nu i 3 dagar så då ska jag nog klara av detta. Var och mätte fönster i lägenheten igår och den är verkligen fin den här lyan, precis i den stilen jag vill ha, så det blir nog jättebra det här! Idag ska vi till Ikea och shoppa en hel del nya fräscha saker, känner hur pengarna bara rinner av mig denna månaden, det är inte billigt att flytta!

Skrev i tidigare inlägg om vår uppvisning och den blev verkligen kanonbra. Allt flöt på som det skulle och alla dansare var såå duktiga! Cecilia Erhling var jättetrevlig, en gullig jordnära tjej. Jag såg Dvdn från uppvisningen igår och det är så skoj att få vara med och skapa ett sånt här evenemang. Det är så mycket glädje! Nu ser jag fram emot höstens start av danskurser då jag dessutom ska utöka med två kurser till i veckan. Så det blir 5 kurser totalt. Blir en späckad höst.. Revyn sätter ju igång då också.

Började min nya tjänst igår, det känns skönt. Ska få åka till Göteborg onsdag i nästa vecka och hälsa på i butiken på Nordstan och få lite inspiration och intern utbildning av min handledare där. Ska bli skönt att få se en annan butik och lära mig mer om kommunikatörens arbete.

Har haft lite målarverkstad här hemma i veckan som gått. Allt ska bli vitt vitt vitt! :)

 före             efter + min skänk som också blivit vit!

 min stol fick också en uppfräschning   inhandlat en piedistal som också fick färg!




Vi är på gång, vi är laddade, vi är tända!

Uppvisning på stadsteatern idag kl 14.00 med Art Dance dansgrupper! Cecilia Ehrling vinnare från Let´s dance 2007 kommer att presentera showen. Vi kommer att bjuda på 13 härliga koreografier, missa inte!

       

image37


   


Är glad för att ni finns!

  
 


♥Ni gör svåra dagar lite enklare att ta sig igenom♥

Fullt upp

Jag fick tjänsten! Känns hur bra som helst, har dock inte hunnit reflektera något speciellt över det för jag har hur mycket som helst i huvudet just nu av olika anledningar. Uppvisning imorgon och vi har massor att tänka på, hade genrep idag, det gick bra fast det är så många stressar upp sig, men det kommer säkert att bli kanon imorgon!

Annars är det mycket annat som snurrar runt i huvudet, jag är så trött på de här ständigt återkommande tankarna och känslorna...

Blev inte mycket skrivet idag men jag orkar inte, det får bli en annan dag!

Pussy Cat Dolls på Tv nu ju!

Förväntansfull och alldeles vettskrämd

Arbetsprov imorgon. Tänk på mig kl 13.30 för då börjar det. Jag är väldigt nervös men samtidigt är jag trygg i mina kunskaper. Jag ska bara bevisa dem för någon annan. Bevisa att jag är rätt kandidat för tjänsten. Det är det som är det svåra. Jag får inte vackla och bli osäker på mig själv. Jag vill, jag kan.. jag är bäst helt enkelt!

Ligger så mycket fokus på detta just nu så att allt annat känns väldigt långt borta. Disk, tvätt och städ.. vad är det liksom?! Jag hinner inte! När denna tortyr (som jag vissa stunder faktiskt upplever det som) är över så måste jag lägga fokus på nästa grej, Art Dance uppvisning på Stadsteatern på söndag kl. 14.00. Kom gärna och se alla våra dansgrupper dansa, kommer bli så bra! Cecilia Ehrling från Lets dance kommer att vara vår konferencier! Men det innebär att det inte kommer bli så värst mycket gjort här hemma under resten av denna veckans dagar heller, får ta igen det någon annan gång.

Packa och fixa inför flytten är ytterligare  en sak jag måste ta tag i, det är helt otroligt vad fort tiden går! Men det ska bli skönt att flytta och det är verkligen roligt att köpa massa nya grejer och få inreda och fixa i ett helt nytt hem. Man kan liksom börja om! Vill ha vita väggar i alla rum, vitt vitt vitt! Har beställt finaste väggschablonen som jag ska ha över sängen i sovrummet, det blir nog jättefint. Och äntligen får jag riktiga fönster (har haft takfönster innan) så nu kan jag köpa krukor och fina gardiner!

Nu ska jag försöka att somna, får väl se hur det går med alla tankar om modern pop, natur nostalgi osv som snurrar runt i skallen! Skriver igen när jag fått reda på hur det blir.. åh håll tummarna för mig!

"Har man sagt A får man säga B så får man C vad D E"


image47



luften smakar som en jordgubbspaj

Åh vilket underbart väder! Jag har tagit mig en timmes lång frukost på terassen i solskenet, blundat och inbillat mig att jag varit i Säm på bryggan och haft en hel dag med lathet framför mig. Men icke icke, idag ska jag jobba häcken av mig. Lagerhaus 12-16 och sen snabbt hem med tåget 16.32, hemma 16.50 för att sen åka upp till Vindängen 17.20 för att där 17.45 köra igång med mina danslektioner! Afro först sen 7-9 showdance och sen 10-12 showdance. Klar kl.20.00 ca...Men nu är det min sista söndag jag gör detta tills hösten kommer och kurserna kör igång igen, för nästa söndag är det avslutning! Jiho vad kul det ska bli att se alla grupper dansa!

Imorgon är jag ledig och då ska jag klippa mig och slinga håret, det ska bli riktigt skönt! Behöver verkligen en makeover så att säga! :) Innan klipperiet så ska jag nog förbi Cks nya lya om hon är hemma, ta en kopp eller så! Senare på kvällen blir det färd till Skara, Johanna har sin slutproduktion, det blir kalas!

Intervjun i Fredags gick bra tycker jag, kändes som att jag fick fram det jag ville säga och jag hade bra svar på alla frågor, vi får se vad som händer på torsdag, då är det arbetsprov och det är då det gäller, tror att jag får reda på om det blir jag redan samma dag eller möjligtvis fredag. Pirrigt!

Igår var det en nostalgikväll utan dess like! Vi grillade hos Martina och Fredrik och efter det så spelade vi kubb. Väl i speltagen så kom vi på att vi skulle "leka" dunken. :) Hur kul som helst! Efter dunken blev det ett parti brännboll men det var alldeles för mörkt för att spela så vi fick lägga ner. Men oj så kul det var att få leka och springa av sig lite. Är mer än någonsin på Sophis idé om att hyra en gympasal någonstans och bara leka!

Nä mina vänner nu ska jag ner till tvättstugan och sen ska jag ta mig till Skövde.

So long!


Ångest?

Jag håller på att packa ihop saker inför vår flytt som sker om ca en månad, har precis betat av en garderob och rotat igenom massa gamla brev, kort, skolarbeten, teckningar, dikter, kärleksbrev, uppsatser, en hel del kort från många år tillbaka osv osv... ganska jobbigt faktiskt... kommer många gamla minnen tillbaka och vissa är svåra att bearbeta. Vissa är helt underbara, mycket skratt och faktiskt en del tårar har hunnits med under dagen. Men nu ska jag lägga alla minnesvärda saker i en flyttlåda och så får jag tänka på det som kommit upp i mina tankar nu ett par veckor så kan jag kanske ta itu med det sen igen när vi väl flyttar in och allt ska upp igen..
Ullene, Floby, Strömstad, Verona, Play, Studenten mm




Hemma från London igen, har varit helt fantastiskt. Hunnit med så mycket som vi bara kunnat göra, gått upp tidigt och varit hemma sent! Massa upplevelser. Portbello market, London Eye, Musikalen "we will rock you", Camden, Starbucks, Sushi, Shopping på Primark och så vidare! En härlig helg!
Men nu är jag tillbaka i verkligheten och imorgon väntar en intervju för mig, vi har en ledig kommunikatörstjänst på mitt jobb som jag så hemskt gärna vill ha, det står mellan mig och 4 andra kandidater än så länge. Alla dessa har någon slags dekoratörsutbildning.. gaah.. vet inte alls hur detta ska gå men vi får väl se, jag hoppas på det bästa! Torsdag är det ett arbetsprov för de som gått vidare från intervjun... spännande. Wish me luck!



Vilket underbat väder vi har här just nu då, det känns otroligt lyxigt! Idag har jag spenderat min lediga dag på terassen (när jag gått ifrån packningen ett tag) och fått lite bränna kan man säga, helt röd på bröst och axlar, men skönt har det varit. CK var här en sväng på förmiddagen och vi satt och njöt i solskenet. Ska försöka hälsa på henne i hennes nya lya snart. Solskenet ska fortsätta att belysa vår lilla värld verkar det som, härligt för alla som är lediga, tungt för mig som jobbar hela helgen! Men det blir lite grill imorgonkväll hos Martina iaf, det ska bli najs!



Längtar till min semester också, min första riktiga semester! Jippi! Ska vara så mycket jag kan i Säm, älskar det stället, mitt paradis! Sen ska vi tillbringa en vecka i Danmark vilket ska bli riktigt roligt, hoppas bara att det blir fint väder denna sommar, sist jag var i Danmark var det ett hav av regn utanför vår stuga. 

Nu ska jag äta lite grann och försöka packa lite till! Ha det skönt i solskenet de kommande dagarna och tänk på lilla mig som kommer att jobba hela helgen!

 

RSS 2.0