Massa att göra...

Åkte hem tidigare från jobbet idag.. huvudvärken ger sig inte. Känns helt värdelöst, tycker inte om att ge mig, ska orka, jag klarar mig ju alltid liksom. Gillar inte att ge upp. Göra folk men kanske framförallt mig själv besviken..

Lördagen blev inte alls som jag hade önskat, vaknade av att huvudvärken blixtrade starkare än aldrig förr. Vaknade dessutom alldeles för sent, fick stressa upp och iväg till kvarnen där vi hade uppföljnings/utvärderingsmöte med Teaterboven. Fick där två ipren av Martina eftersom jag inte hade några alls kvar här hemma, blev bättre för stunden. Mötet gick bra, kunde dock inte stanna hela tiden eftersom vi skulle iväg till Skövde, vi hade ju föreställning på kvällen. Väl i bilen mådde jag apkass, trodde seriöst att jag skulle spy några gånger, men det gjorde jag inte, som tur var! I skövde var det bara att bita ihop, börja sminka mig, värma upp, sjunga upp osv. Genomförde hela första akt fram till efter cancan och hattnumret, eftersom cancan och bytet till hattdansen är helt hysteriskt mådde jag sämre än sämst efteråt. Hela världen snurrade och jag trodde att mitt öga skulle hoppa ut så mycket dunkade mitt huvud på höger sida. Detta gjorde att jag inte kunde genomföra andra akt och jag kunde inte heller följa med till sand och äta med alla i ensemblen, åh vad arg och ledsen jag är för detta!!
Fick istället följa med gulliga Regina och Malin som varit och tittade på föreställningen hem till Falköping. Men.. väl i bilen på väg hem så ringer min kära pojkvän och meddelar att jag inte har några nycklar till lägenheten eftersom han har dem................. gaaahhh vad arg jag blev!
Därför fick jag åka till mamma, det var iofs väldigt skönt, jag tog ett bad, fick smörgås och te och vi tittade på en film om melodifestivalen, sen gick jag och la mig i mitt gamla rum. Faktiskt väldigt avkopplande.

Men som sagt huvudvärken håller i sig och idag är det riktigt jobigt, jag gick till apoteket efter jobbet och fixade migräntabletter som tydlgen ska vara väldigt bra, har tagit två och känner mig faktiskt lite bättre, fast jag vet inte om det är för att jag tagít tabletter eller för det faktum att jag faktiskt är hemma...

Snart kommer Robin hem iaf och då ska vi äta lax och potatis, ska bli så gott.

Imorgon ringer jag vårdcentralen om jag fortfarande är dålig.............


Huvudvärk

Åh vad jag har en hemsk huvudvärk, vaknade med den igår morses och sen dess har den hållt i sig, trodde att den skulle försvinna så fort jag fick i mig lite mat och vatten men nej då.. ska man bli orolig när huvudvärken är lika intensiv ett andra dygn?

Alltså ännu en ledig dag, ska nog ta en promenad snart, ser ganska kallt ut ute så jag får nog palta på mig massa kläder. Känns lite onödigt att snön ska komma nu egentligen, jag vill ha vår! Kunna sitta ute på terassen och njuta med en bra bok i vårsolen! Handla nya fräscha vårkläder, nice!

Vi åker nog antagligen till London den 2 maj, det ska bli riktigt bra! En weekend på ett hotell i centrala London, party, shopping, starbucks och vi ska hinna med en musikal också, We Will Rock You, har hört att den ska vara grym! Jag älskar London!

Till helgen väntar musikal igen! Denna helgen spelar vi bara fredag och lördag, på lördagkvällen efter musikalen ska ett stort gäng av oss gå ut och äta på Sand. Det ska bli väldigt trevligt! Jag jobbar dock på söndagen så för mig blir det en lugn kväll. Drömde förresten om musikalen inatt igen, så sjukt! Jag drömmer alltså att jag kommer försent, så att jag bara har 10 min på mig att sminka mig, klä på mig, värma upp, sjunga upp osv. Alla som är med vet att det inte hinns med på 10 min utan man behöver minst en timma, så ni kan tänka er den stressen jag känner! Är glad att det bara är den dröm, fast det är så jobbigt att drömma den, har gjort det två gånger nu... fy det är riktigt hemskt!

Näpps nu ska jag ta tag i disken som har hunnit bli ganska så stor den ska jag ta en promenix som förhoppningsvis gör att min huvudvärk försvinner!

min värld, min värld, min värld, så snurrar du min värld.

image11


Här kommer den nya tiden

Två härliga lediga dagar ligger nu framför mig!
Jag älskar att vara ledig, jag känner mig så levande då, när jag kan hitta på precis vad jag vill och inte måste passa några tider. Det är så mycket sånt i livet annars. Klockan hit och klockan dit, nej jag hinner inte, nej jag orkar inte. Ska någon gång ha ett jobb då jag får bestämma arbetstider själv, projektledare tex. Passar mig ypperligt!

Annars just nu består mitt liv av mycket dans, sång och musik. Varje helg  sen tre helger tillbaka står jag på Skövdes stadsteater och spelar i musikalen La Cage aux folles. Nu har vi bara två helger kvar att spela, känns på ett sätt skönt men på ett annat mycket sorgligt. Skönt för att jag har stått på scenen sedan november och det ska bli skönt att andas lite, ha en fredagkväll hemma kändes som evigheter sen! Sorgligt för att jag då aldrig mer kommer att få dansa just dem koreorafierna igen, ha på mig dem fantastiska kläderna eller dansa med exakt samma gäng!

Igår var mina tjejer här, Camilla som snart är mamma firades med en såkallad amerikansk babyshower! Det var jättemysigt och Camilla är så fin. Kan inte fatta att hon faktiskt ska föda en bebis om tre veckor, helt otroligt! Nu börjar det nog rulla på, undrar vem som är nästa gravida? ;) Herregud vi är vuxna!

Fredag = lön, åh vad jag är i behov av den. Januari har inte varit en bra månad ekonomiskt för mig, som tur är får jag en saftig lön denna månad pga att jag jobbade så mycket långa och framförallt röda dagar i december! Skönt! Ska börja skriva kassabok och budget varje månad, jag måste få fart på mitt sparande och ska vara fullkomligt ärlig mot mig själv med vart mina pengar tar vägen! Tror eller vet bestämt att pressbyrån är boven i dramat, kan jag definitivt bättra mig med! Alla dessa tidningar jag prenumenerar på ska idag sägas upp, nu kommer den nya tiden med ett rikt sparande! :)

Sitter och tittar på efter tio med malou, de pratar om stickning, ser härligt ut!

Dansa med mig!

image10


RSS 2.0